Concept

Jouw spiegelbeeld. Het lijkt louter te gaan over je ‘Looks‘ en je genen. We benoemen het zo vaak al relativerend of als ‘slechts’ een reflectie. We benadelen het jammer genoeg ook vaak als we in de spiegel een reflectie proberen te zoeken van wie we werkelijk zijn.

Jouw spiegelbeeld treft zeer zeker ook hoe je je voelt, de manier waarop je leeft, en het is zelfs zeer fysisch de manier waarmee je communiceert met jouw omgeving.

Het is soms moeilijk om te verduidelijken waarom een esthetisch centrum met Botox en Fillers projecten wil ontwikkelen en ondersteunen waar er op Lifestyle en Welzijn wordt gewerkt. Het is daarentegen heel simpel uitgelegd als ik je vraag om IN de spiegel te kijken en te reflecteren over WIE je ziet.

orchid

The trick is to age honestly and gracefully
and make it look great so that everyone looks forward to it.

– Emma Thompson –

Look your best

aa104a0b-440e-4a4f-814f-b1eb868b5de1kopie

Esthetische behandelingen met botuline toxine en hyaluronzuurfillers maakten een grote opmars de laatste jaren. We hebben een verschuiving meegemaakt van het taboe van de ‘plastic look’ naar een aanvaarde ‘natural look’. Wat voor ons telt is dat perfectie niet bestaat, maar uw individuele schoonheid en uitstraling des te meer. Voor een eerlijk en geïndividualiseerd advies omtrent esthetische behandelingen bent u hier aan het juiste adres.

Become your best

f7ddb530-1071-4792-b605-1a6bb4ba7158

Naast Schoonheid wensen we ook Ritme en Evenwicht te brengen in ieders leven. Mooi verhaal.. maar niet simpel in de huidige samenleving. Een beproeving die ieder van ons treft. Veel sleutels liggen schuil in ‘Interactie‘. Interactie inspireert, cultiveert, en motiveert. Meteen de reden om krachten de bundelen en samen te werken met andere professionals om jullie te motiveren naar de beste versie van jezelf.

Feel your best

2ee3744f-2f7f-41a9-8034-7d92022d66be

De derde pijler van ons aanbod gaat over Gezondheid en over Lifestyle. Jouw lifestyle diagnosticeren in jouw bloed. Het klinkt als een massieve inbreuk op je privacy, maar het is wél mogelijk. Van de hype van de superfoods en talloze voedingssuplementen naar de intussen meer dan 1001 diëten en voedingsadviezen die er bestaan. Van de zogenaamde beschavingsziekten als diabetes, hypertensie, of metabool syndroom naar de energieproblemen als depressie, burn out en adhd. Het is bijzonder interessant om jouw ‘lifestyle’ onder de loep te nemen. Het begrijpen ervan is zoals steeds de aanzet tot verandering.

Heeft u vragen over een behandeling?Of wenst u méér informatie omtrent onze werking?
Callback


Laat uw gegevens achter, wij contacteren u.

  • Naam *
  • Telefoonnummer *
  • Privacy Policy *
    privacy policy
  •  
    Verzenden