Behandelingen

Facial Balance

Ons gezicht onthult op subtiele – soms uitgesproken – manier heel wat geheimen. Van expressierimpels die herinneren aan mooie tijden tot licht hangende oogleden die een vermoeide indruk geven. Hoe wij ons hierbij voelen is voor iedereen anders en evolueert doorheen de jaren.

Tijdens een Facial Balance consultatie kijken we samen naar uw uitstraling en luister ik oprecht en zonder oordeel naar uw verwachtingen en bezorgdheden. Hoe sterker onze vertrouwensband, hoe preciezer mijn advies. En niet alleen vandaag, maar in elke levensfase. Op basis van ons gesprek stel ik een individueel behandelingsplan op dat u opnieuw de uitstraling geeft die u wenst.

Facial Balance consultatie zonder meteen een aansluitende behandeling: 50 euro

Facial Balance consultatie met meteen een aansluitende behandeling: gratis

Expressierimpels

Een fronslijn die een boze of vermoeide indruk geeft, rimpels op het voorhoofd of kraaienpootjes verzachten we door de spier tijdelijk minder actief te maken waardoor deze minder samentrekt. Een behandeling van de rimpeltjes aan de mondhoeken, hals, kin of lip brengt opnieuw balans of zorgt ervoor dat ze minder expressief zijn.  

Het resultaat is zichtbaar na een kleine week en houdt – afhankelijk van de dosis en zone – drie à vier maanden stand. Een goede spierontspannende behandeling neemt jouw naturelle look niet weg, en herken je aan het frisse resultaat in de spiegel en de complimentjes van anderen.  

Op basis van je leeftijd, huidconditie en verwachtingen krijg je elke consultatie persoonlijk advies en duidelijke uitleg. Ik luister naar je feedback over de vorige behandeling(en) en voorzie de nodige aanpassingen. Samen creëren we een resultaat waar jij je goed bij voelt.

Fronszone160 euro
Voorhoofd120 euro
Beide ogen120 euro
2 zones 270 euro
3 zones380 euro
Hals (nefertiti lift)200 euro
Versmalling van de kaken / tandknarsen200 euro
Andere (browlift, mondhoeken, kin,…) 30 euro / 10 units
Overmatig zweten beide oksels450 euro

De vermelde prijzen zijn approximatief; het zou best kunnen dat er een andere dosis wordt geadviseerd afhankelijk van jouw noden en wensen.

Het is steeds mogelijk dat u een tiental dagen na de eerste behandeling een correctie nodig heeft. Gelieve in dit geval met ons contact op te nemen zodat wij u kunnen terug zien.

Rimpelbehandeling

Een jonge huid die blaakt van gezondheid bestaat ongeveer 70% uit water. Dit komt grotendeels door de aanwezigheid van hyaluronzuurmoleculen, die tot wel duizend maal hun eigen gewicht aan water opnemen. Op deze manier zorgt hyaluronzuur voor een optimale vochtbalans en bescherming én verbetert het de elasticiteit en soepelheid van uw huid.

Maar hoe ouder we worden, hoe minder hyaluronzuur ons lichaam aanmaakt en hoe groter het vochttekort. Onze huid verliest haar soepelheid, elasticiteit, volume en bescherming waardoor u langzaam meer rimpeltjes krijgt.

Tijdens een behandeling geven we fijne lijntjes een hydratatieboost, maken we rimpeltjes gladder of zorgen we voor een oogstrelend contouringeffect van de kaaklijn of jukbogen. U wandelt buiten met een huid die opnieuw veerkrachtig, stevig en soepel is. En zichtbaar minder of zachtere rimpeltjes.

Het resultaat is meteen zichtbaar, mits een lichte zwelling of klein blauw plekje en na een week op zijn mooist. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die langzaam door ons lichaam wordt afgebroken. Het resultaat houdt 4 à 12 maanden stand.

Het gelaat heeft enkele strategische youth bringing punten die u best behandeld vóór zich hier (diepe) rimpeltjes vormen. Kies daarom voor een preventieve jaarlijkse of halfjaarlijkse behandeling en straal blijvend uw beste zelf uit. Een rimpelbehandeling is perfect om lijntjes aan de neus-lipplooi, lipcontour, kaaklijn, jukbogen, traangoot en mondhoeken te verzachten.

lippen per behandelingdefinieren lipcontourvanaf 200 euro
volumevanaf 300 euro
Oppervlakkige rimpeltjesMesoneedling90 euro
Skinbooster200 euro
Diepe rimpeltjes / plooienlicht/matig200 euro
matig/zwaar350 euro
Contouring jukbogenbalancing of Top Model Lookvanaf 350 euro
Traangoot / diepte onder de ogenvanaf 350 euro
Projectie kin / kaaklijnvanaf 350 euro
PROFHILOKuur van 2 behandelingen550 euro
eenmalig of onderhoud300 euro

In het algemeen is de houdbaarheid van het resultaat tussen de 6 en de 18 maanden, afhankelijk van het aantal ml gebruikt en je eigen huidconditie/leeftijd.

Huidversteviging

Onze huid en de onderhuidse weefsellagen bestaan uit een bindweefselnetwerk van onder andere collageen en elastine. Samen met hyaluronzuur geven zij de huid strucuur en stevigheid. Om deze bindweefsellaag te stimuleren zijn er twee methodes: Polydioxanone (PDO) draadjes en de High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) toestelbehandeling, die enkel door een erkend arts mag worden uitgevoerd.

Polydioxanone (PDO)

Eenmaal de zeer fijne draadjes zijn ingebracht in de huid start een proces genaamd fagocytose. Hierbij worden de verslapte en verouderde vezels en cellen opgenomen en nieuw collageen en bindweefselcellen aangemaakt. PDO is perfect om wangen, mondhoeken of de zone onder de ogen op een fijne manier te verstevigen. Ook subtiele V-lifting van het volledige gelaat is mogelijk.

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU)

Een HIFU-behandeling mag enkel door een erkend arts worden uitgevoerd omdat we tot de diepste bindweefsellagen reiken. Tijdens deze behandeling stimuleren we namelijk de diepere huidlagen (platysma en omliggend bindweefsel) zodat de huid opnieuw strakker wordt. HIFU werkt dus niet lipolytisch (vetoplossend), maar wel verstevigend. Proactief verfijnen we de contouren van uw gelaat en behouden of herstellen we de strakheid van de kaaklijn, onderkin of hals. Ook perfect als u de delicate huid van uw decolleté een subtiele lift wilt geven.

Beide collageenstimulerende behandelingen zorgen ervoor dat uw huid op elke leeftijd op haar best is. Het precieze effect van het vernieuwingsproces is afhankelijk van uw leeftijd omdat de aanmaak van nieuw collageen afneemt naarmate we ouder worden en is hormonaal en genetisch bepaald. Ook de conditie van uw huid en uw levensstijl hebben hier invloed op.   

Het resultaat is niet meteen zichtbaar, maar volgt de normale huidregeneratieve cyclus waardoor het tot drie maanden kan duren alvorens de lifting zichtbaar is. Het effect houdt wel een jaar tot zelfs iets langer stand. Via een jaarlijkse of halfjaarlijkse PDO- of HIFU-behandeling stimuleert u de vitaliteit en strakheid van uw huid en opkomende probleemzones, perfect als u fan bent van natuurlijke schoonheid. In combinatie met andere preventieve behandelingen met hyaluronzuur en/of spierontspanners en volgens een vaste regelmaat is het effect iets sprekender.

HUIDVERBETERING

Mesotherapie en/of microneedling vormen de perfecte aanvulling op de andere behandelingen. Vooral bij diepe rimpels of wie zijn/haar uitstraling wilt verjongen zijn deze technieken aangewezen.

Mesotherapie

Via actieve, natuurlijke stoffen verbeteren we de algemene conditie van de huid. Mesotherapie werkt op het volledige gelaat – we focussen dus niet op één zone. Ook plaatselijke vetophoping en cellulitis kunnen we via deze techniek verminderen.

Microneedling

Heeft u last van een oneffen huid, grove poriën of acnelittekens? Tijdens deze behandeling dringen we met micronaalden op gecontroleerde wijze dieper in de huid door en stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

 

Prijs is afhankelijk van de zone en herhalingsfrequentie.

gelaatscontour, ogen, hals, decolleté,…Draadlift graad 1350 euro
Draadlift graad 2500 euro
Draadlift graad 3650 euro
Contourverstevigingonderste gelaatshelft350 euro
middelste gelaatshelft350 euro
Hals & decolletéprijs overeen te komen

Algemene info

– Vanaf een bedrag van 100 euro is er een betaalapparaat voor u ter beschikking. U kan niet betalen met VISA of martercard.

– Uitgestelde betalingen of betalingen per overschrijving worden niet aanvaard. Jammer genoeg constateren we immers dat er op deze manier vaker dan verwacht afgezien wordt van betaling.

– Indien u akkoord bent met het adviserend consult zal u gevraagd worden vooraf de behandeling een Informed Concent te ondertekenen waar u verklaart geïnformeerd te zijn. Ook zal uw medisch dossier worden aangemaakt waar er gevraagd wordt naar medische voorgeschiedenis, allergieën en voorgaande esthetische behandelingen. Gelieve hierop steeds eerlijk en volledig te antwoorden. Dr. Laureyn heeft steeds het rechts een behandeling niet uit te voeren indien dit uw gezondheid mogelijks schade toe richt.

Heeft u vragen over een behandeling?Of wenst u méér informatie omtrent onze werking?
Callback


Laat uw gegevens achter, wij contacteren u.

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Ik bevestig dat deze gegevens bewaard mogen worden voor een correcte opvolging.
    privacy policy
  •  
  • Verzenden