Behandelingen

Facial Balance , advies op maat

Ons gezicht onthult op subtiele – soms uitgesproken – manier heel wat geheimen. Van expressierimpels die herinneren aan mooie tijden tot licht hangende oogleden die een vermoeide indruk geven. Hoe wij ons hierbij voelen is voor iedereen anders en evolueert doorheen de jaren.

Tijdens een Facial Balance consultatie kijken we samen naar uw uitstraling en luister ik oprecht en zonder oordeel naar uw verwachtingen en bezorgdheden. Hoe sterker onze vertrouwensband, hoe preciezer mijn advies. En niet alleen vandaag, maar in elke levensfase. Op basis van ons gesprek stel ik een individueel behandelingsplan op dat u opnieuw de uitstraling geeft die u wenst.

Facial Balance consultatie zonder meteen een aansluitende behandeling: 65 euro

Facial Balance consultatie met meteen een aansluitende behandeling: gratis

Expressierimpels

Een fronslijn die een boze of vermoeide indruk geeft, rimpels op het voorhoofd of kraaienpootjes verzachten we door de spier tijdelijk minder actief te maken waardoor deze minder samentrekt. Een behandeling van de rimpeltjes aan de mondhoeken, hals, kin of lip brengt opnieuw balans of zorgt ervoor dat ze minder expressief zijn.  

Het resultaat is zichtbaar na een kleine week en houdt – afhankelijk van de dosis en zone – drie à vier maanden stand. Een goede spierontspannende behandeling neemt jouw naturelle look niet weg, en herken je aan het frisse resultaat in de spiegel en de complimentjes van anderen.  

Op basis van je leeftijd, huidconditie en verwachtingen krijg je elke consultatie persoonlijk advies en duidelijke uitleg. Ik luister naar je feedback over de vorige behandeling(en) en voorzie de nodige aanpassingen. Samen creëren we een resultaat waar jij je goed bij voelt.

1 zone175 euro
2 zones Vanaf 245 - 295 euro
3 zonesVanaf 330 - 370 euro
Hals (nefertiti lift)Vanaf 250 euro
Tandknarsen / bruxismeVanaf 250 euro
Andere (browlift, mondhoeken, kin,…) 45 euro / 10 units
Overmatig zweten beide oksels480 euro

De vermelde prijzen zijn approximatief; het zou best kunnen dat er een andere dosis wordt geadviseerd afhankelijk van jouw noden en wensen.

Het is steeds mogelijk dat u een tiental dagen na de eerste behandeling een correctie nodig heeft. Gelieve in dit geval met ons contact op te nemen zodat wij u kunnen terug zien.

Hyaluronzuurfiller voor rimpels en volumeherstel

Een jonge huid die blaakt van gezondheid bestaat ongeveer 70% uit water. Dit komt grotendeels door de aanwezigheid van hyaluronzuurmoleculen, die tot wel duizend maal hun eigen gewicht aan water opnemen. Op deze manier zorgt hyaluronzuur voor een optimale vochtbalans en bescherming én verbetert het de elasticiteit en soepelheid van uw huid.

Maar hoe ouder we worden, hoe minder hyaluronzuur ons lichaam aanmaakt en hoe groter het vochttekort. Onze huid verliest haar soepelheid, elasticiteit, volume en bescherming waardoor u langzaam meer rimpeltjes krijgt.

Tijdens een behandeling geven we fijne lijntjes een hydratatieboost, maken we rimpeltjes gladder of zorgen we voor een oogstrelend contouringeffect van de kaaklijn of jukbogen. U wandelt buiten met een huid die opnieuw veerkrachtig, stevig en soepel is. En zichtbaar minder of zachtere rimpeltjes.

Het gelaat heeft enkele strategische youth bringing punten die u best behandeld vóór zich hier (diepe) rimpeltjes vormen. Kies daarom voor een preventieve jaarlijkse of halfjaarlijkse behandeling en straal blijvend uw beste zelf uit. Een rimpelbehandeling is perfect om lijntjes of plooien aan de neus-lipplooi, lipcontour, kaaklijn, jukbogen, traangoot en mondhoeken te verzachten.

Hyaluronzuurfiller heeft een gelstructuur om volumeherstel te bieden in zones die dit, hetzij preventief, nodig hebben.

Het resultaat is meteen zichtbaar, mits een lichte zwelling of klein blauw plekje en na een week op zijn mooist. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die langzaam door ons lichaam wordt afgebroken. Het resultaat houdt 4 à 12 maanden stand.

Profhilo is een slimme innovatieve behandeling die als het ware met behulp van injecties ultra-pure hyaluronzuurmoleculen aan de huid doneert om weerom haar optimale hydratatie, elasticiteit en stevigheid te bekomen. Je verkrijgt de alombekende ‘Profhilo-glow’ door de enorme hydratatieboost en omdat er cellulaire respons geïnitieerd wordt in alle cel-lagen, zie je op iets langere termijn ook verbetering in elasticiteit en stevigheid.

Herhaling en onderhoud per 4 à 6 maanden catalyseert telkens de cellulaire respons en dus ook het resultaat.

Lippen per behandelingDefiniëren en/of volumeVanaf 260 euro
Oppervlakkige rimpeltjesSkInboostervanaf 200 euro
Diepe rimpeltjes / plooienlicht/matig260 euro
matig/zwaar360 euro
Contouring jukbogen / midfacebalancing of Top Model Lookvanaf 550 euro
Traangoot / diepte onder de ogenvanaf 260 euro
Projectie kin / kaaklijnvanaf 360 euro
PROFHILOKuur van 2 behandelingen550 euro
eenmalig of onderhoud300 euro

In het algemeen is de houdbaarheid van het resultaat tussen de 6 en de 18 maanden, afhankelijk van het aantal ml gebruikt en je eigen huidconditie/leeftijd.

Huidversteviging

Onze huid en de onderhuidse weefsellagen bestaan uit een bindweefselnetwerk van onder andere collageen en elastine. Samen met hyaluronzuur geven zij de huid strucuur en stevigheid. Om deze bindweefsellaag te stimuleren zijn er twee methodes: SCULPTRA (PLLA biostimulatie) en de High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) toestelbehandeling, die enkel door een erkend arts mag worden uitgevoerd.

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU)

Een HIFU-behandeling mag enkel door een erkend arts worden uitgevoerd omdat we tot de diepste bindweefsellagen reiken. Tijdens deze behandeling stimuleren we namelijk de diepere huidlagen (platysma en omliggend bindweefsel) zodat de huid opnieuw strakker wordt. HIFU werkt dus niet lipolytisch (vetoplossend), maar wel verstevigend. Proactief verfijnen we de contouren van uw gelaat en behouden of herstellen we de strakheid van de kaaklijn, onderkin of hals. Ook perfect als u de delicate huid van uw decolleté een subtiele lift wilt geven.

Beide collageenstimulerende behandelingen zorgen ervoor dat uw huid op elke leeftijd op haar best is. Het precieze effect van het vernieuwingsproces is afhankelijk van uw leeftijd omdat de aanmaak van nieuw collageen afneemt naarmate we ouder worden en is hormonaal en genetisch bepaald. Ook de conditie van uw huid en uw levensstijl hebben hier invloed op.   

Het resultaat is niet meteen zichtbaar, maar volgt de normale huidregeneratieve cyclus waardoor het tot drie maanden kan duren alvorens de lifting zichtbaar is. Het effect houdt wel een jaar tot zelfs iets langer stand. Via een jaarlijkse of halfjaarlijkse HIFU-behandeling stimuleert u de vitaliteit en strakheid van uw huid en opkomende probleemzones, perfect als u fan bent van natuurlijke schoonheid. In combinatie met andere preventieve behandelingen met hyaluronzuur en/of spierontspanners en volgens een vaste regelmaat is het effect iets sprekender.

SCULPTRAPer vial (gelaat , hals, lichaam)550 euro
HIFUVolledig gelaat790 euro
Kaaklijn / wangen390 euro
Oogcontour290 euro
Midface lift390 euro
Hals290 euro
Gelaat en hals990 euro
Kaaklijn / wangen / hals590 euro

HUIDVERBETERING MET CUTERA XEO LASER

Het doel van een laser bestaat erin om bepaalde delen van de huid te ‘behandelen’ terwijl andere delen intact blijven. Afhankelijk van de soort laser is deze in staat om pigmentcellen of bloedvaten te behandelen zonder andere structuren te beschadigen. De Cutera Xeo laser heeft een multi platform om de juiste laserbehandeling te hanteren voor de juiste indicatie.

Pigmentatie/zonnevlekjes

Met behulp van de LimeLight IPL kunnen we de zonneschade die de huid geleden heeft snel en zonder pijn behandelen. Tijdens de behandeling worden korte, intense lichtflitsen op de bruine vlekjes gericht die perfect afgestemd zijn op de kleur ervan. Doorgaans kunnen gelaat, hals, decolleté en handen behandeld worden. Voor het meest optimale resultaat zal er na de behandeling ook een zonbescherming aangewezen zijn, waardoor deze behandelingen preferentieel in de wintermaanden plaatsvinden wanneer je huid het bleekste is.

Vaak volstaan 1 tot 3 behandelingen, bij ernstige zonbeschadiging kan het uiteraard nodig zijn om meer behandelingen te plannen. Een jaarlijkse herhaling als onderhoud is best.

Onmiddellijk na de behandeling krijgen de bruine pigmentvlekken een donkerdere kleur en kan de huid rondom er wat rood en gezwollen uitzien. Meestal verdwijnt dat na enkele uren, bij anderen duurt het enkele dagen. De roodheid mag je uiteraard camoufleren met make-up.

Laser Genesis

Met Laser Genesis behandelen we het huidoppervlak om fijne lijntjes, verwijde poriën en dieperliggende roodheid aan te pakken. Na een reeks van 4 tot 6 behandelingen zie je stelselmatig maar zeker een verzachting en verjonging van het huidoppervlak zien waarbij ook littekens vereffenen. Een huidje dat snel roodheid vertoont zal ook veel stabieler worden. Zeer doeltreffend uiteraard ook ter preventie van couperose/rosacea.

Bij deze behandeling worden heel korte laserflitsen op de huid gericht, die aanvoelen als een reeks zachte, verwarmende energiegolfjes. De behandeling is dus comfortabel en duurt ongeveer 45min.

De Genesis is geheel niet-invasief en heeft ook geen hersteltijd of downtime. Voor een optimaal resultaat is herhaling en onderhoud wel aangewezen.

Bloedvaatjes/Couperose/Roodheid

Zowel met laserlicht (ndYAG) als flitslicht (IPL) kunnen uitgezette adertjes op een veilige manier behandeld worden. Door de hoge energie van de laserstraal stolt het bloed in de verwijde adertjes waardoor deze vernietigd worden. De afgestorven bloedvaatjes worden daarna op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Vaak volstaan 1 tot 2 behandelingen. Het precieze aantal hangt af van het aantal bloedvaatjes dat behandeld moet worden, hun grootte en kleur.

Tijdens de behandeling voel je een opeenvolging van een soort van warmte-prikjes. Je huid wordt echter voortdurend gekoeld, zodat de behandeling voldoende comfortabel blijft. Na de behandeling voel je geen pijn meer.

Soms ziet de huid er een paar uren tot een dag rood en lichtjes gezwollen uit. In sommige gevallen ontstaan kleine korstjes, die snel weer verdwijnen.

Vernieuwing huidoppervlakte/Pearl Fusion

De Cutera Pearl zorgt voor een doeltreffende vernieuwing van het huidoppervlak met een snel zichtbaar resultaat. De Pearl kan zowel ingezet worden voor fijne oppervlakkige rimpeltjes, voor een ongelijkmatige huidtextuur alsook voor pigmentvlekjes ten gevolge van zonneschade.

Tijdens een Pearl behandeling wordt de bovenste laag van de huid door een reeks laserpulsen weggehaald (verdampt). Tegelijkertijd zorgt het warmte-effect van de laser voor een beschermende laag die dient als een natuurlijke pleister. De meeste patiënten ervaren tijdens de behandeling slechts lichte prikjes tijdens de impact van de laserpulsen. Na 3 à 4 dagen zal de natuurlijke beschermlaag loskomen en vervellen en komt de gezonde, glanzende vernieuwde huid tevoorschijn.

Indien we opteren om iets invasiever te werk te gaan is de Pearl Fractional een nieuwe geavanceerde lasertechniek ontwikkeld en geoptimaliseerd voor huidverjonging in slechts één behandeling. Pearl Fractional biedt de beste combinatie van resultaat en hersteltijd. Patiënten zullen duidelijke verbeteringen zien in kleur, textuur en rimpels tot een verjongde, frissere, gladdere en stralende huid.

Pearl Fractional laser maakt microscopisch kleine gaatjes in de huid. Het verschil met andere fractionele systemen is de unieke golflengte (kleur van het licht) die gebruikt wordt. De golflengte en andere unieke technische eigenschappen van de Pearl Fractional zorgen voor een zeer intense en toch veilige behandeling om de tekenen van huidveroudering terug te draaien. Deze combinatie geeft patiënten uiterst mooie resultaten in één enkele behandeling met weliswaar een hersteltijd van ongeveer een week. De Pearl Fractional wordt ook mooi gebruikt in combinatie met de Pearl behandeling (Pearl Fusion) en met Laser Genesis.

Uiteraard is voor deze behandeling ook een strikte zonbescherming aangewezen na de behandeling voor het optimale resultaat. Preferentieel voeren we deze behandeling uit in de wintermaanden.

LimeLight IPL pigmentvlekjes/couperoseVolledig gelaat275 euro
Kleinere zonesVanaf 160 euro
Handen of decolleté of halsVanaf 220 euro
Bloedvaatjes YAGGelaatVanaf 90 euro
Laser GenesisGelaat190 euro
Pearl/Pearl FusionGelaat/wangen/bovenlip/ogenVanaf 300 - 800 euro

Algemene info

– Vanaf een bedrag van 100 euro is er een betaalapparaat voor u ter beschikking. U kan niet betalen met VISA of martercard.

– Uitgestelde betalingen of betalingen per overschrijving worden niet aanvaard. Jammer genoeg constateren we immers dat er op deze manier vaker dan verwacht afgezien wordt van betaling.

– Indien u akkoord bent met het adviserend consult zal u gevraagd worden vooraf de behandeling een Informed Concent te ondertekenen waar u verklaart geïnformeerd te zijn. Ook zal uw medisch dossier worden aangemaakt waar er gevraagd wordt naar medische voorgeschiedenis, allergieën en voorgaande esthetische behandelingen. Gelieve hierop steeds eerlijk en volledig te antwoorden. Dr. Laureyn heeft steeds het rechts een behandeling niet uit te voeren indien dit uw gezondheid mogelijks schade toe richt.

Heeft u vragen over een behandeling?Of wenst u méér informatie omtrent onze werking?
Callback


Laat uw gegevens achter, wij contacteren u.

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Ik bevestig dat deze gegevens bewaard mogen worden voor een correcte opvolging.
    privacy policy
  •  
  • Verzenden