Over Dr. Liesbeth Laureyn

Esthetisch arts Dr. Liesbeth Laureyn

Optimal aging
from the inside and out

U goed voelen staat los van leeftijd, en rimpeltjes. Elke levensfase heeft haar charme en het is de elegantie en frisheid waarmee u uw eigen zelf omarmt die uw uitstraling bepaalt. Esthetische behandelingen draaien daarom voor mij niet rond eeuwige jeugdigheid, maar om het tonen van de beste versie van uzelf.

“Dankzij mijn oog voor esthetiek en fijngevoeligheid weet ik precies welke behandelingen uw uitstraling een boost geven.”

Perfectie schuilt in het imperfecte, in die kleine details die u uniek maken. Iedereen ervaart dit echter anders. Respect voor wie u bent en uw verwachtingen en een eerlijke benadering vormen de basis van iedere consultatie.

Ik adviseer u niet enkel over de verschillende behandelingen, maar vertel ook graag meer over een goede skincare routine en beauty. Verder verdiep ik me in mijn vrije tijd in een healthy lifestyle, voedingssupplementen en energiehelende technieken als aanvulling op esthetische behandelingen.

Als u op consultatie komt, wil ik dat u zich ontspannen voelt. Dat u vrij durft praten over uw verwachtingen, maar ook waar u zich onzeker over voelt. Enkel zo kan ik u eerlijk en persoonlijk ondersteunen.

Dr. Liesbeth Laureyn behaalde initieel de specialisatie Spoedgeneeskunde en is sinds 2012 actief in de Esthetische Geneeskunde.

Heeft u vragen over een behandeling?Of wenst u méér informatie omtrent onze werking?
Callback


Laat uw gegevens achter, wij contacteren u.

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Ik bevestig dat deze gegevens bewaard mogen worden voor een correcte opvolging.
    privacy policy
  •  
  • Verzenden